Contact

Contact

Aannemingen DeRudder Sven uit Gent pakt uw vochtproblemen aan

Met Aannemingen DeRudder Sven zijn uw vochtproblemen regio Gent in goede handen. Vocht in de muren vraagt een kordate aanpak. Met onze jarenlange ervaring in de bouw weten wij precies hoe we te werk moeten gaan bij vochtbestrijding.

Hoe vocht tegen houden?

Wij voeren in eerste instantie metingen bij u uit om het vocht precies uit te meten. Aan de hand van die resultaten beslissen wij om al dan niet om de muren te injecteren.

Bij opstijgend vocht wordt op een meter hoogte van de bestaande pleisterwerken een stuk afgekapt waarna de gaten geboord worden om de injectiecrème om de tien centimeter in te spuiten.

Daarna wordt er een membraan geplaatst van één meter hoog over de volledige lengte van de behandelde muur. Deze zal beletten dat er zoutnitraten op het oppervlak komen na het plaatsen van de nieuwe pleisterwerken

Bij andere vochtproblemen doen wij een beroep op vertegenwoordigers van een gespecialiseerd bedrijf om technisch advies te geven. Daarna vragen wij uw goedkeuring voor een duidelijke aanpak van de vochtproblemen.

Andere diensten

Naast vochtbestrijding mag u ons als particulier of als bedrijf ook inschakelen voor:

Contacteer ons voor uw project. Wij maken een gratis offerte voor u op.

Contacteer ons!
09 277 09 75