Contact

Contact

U vindt uw geschikte vloerder bij ons

Een vloer gaat tientallen jaren mee in uw woning en daarom is het aangeraden om uw vloer ook door een professionele vloerder te laten leggen. Wij hebben reeds veel ervaring in vloerwerken in nieuwbouw en renovatieprojecten.

Vloeren binnen en buiten

Als professioneel vloerder uit Gent mag u op ons rekenen voor vloerwerken die zowel binnen als buiten uitgevoerd moeten worden. Wij zorgen voor een stabiele en egale onderlaag om tot een perfect afgewerkt resultaat te komen. Ook het invoegen achteraf mag u aan ons overlaten. Wij vloeren in alle kamers en dit met alle tegelvormen.

Ook rond uw woning kan u rekenen op onze diensten. Onze vakmannen voorzien uw tuin graag van een terras of wandelpaden in het materiaal dat u kiest.

Wanden betegelen

In keukens en badkamers zorgen tegelwanden meteen voor een mooie uitstraling. Vraag ons om deze wanden te bekleden. Ook hier staat u vrij in de keuze van de tegels. Ziet u graag een mozaïek op uw muur? Geen probleem voor ons. Toon uw ontwerp en wij voeren het gedetailleerd uit.

Ruime keuze aan vloeren

Bij het kiezen van uw geschikte vloer hebt u ongetwijfeld een groot aanbod. Wij kunnen u hierbij helpen aangezien wij met een eigen leverancier samenwerken. U kan hier terecht met al uw vragen over tegels en vloeren. U staat uiteraard ook vrij om naar een zelfgekozen leverancier te stappen voor uw aankoop. Wij leggen namelijk al uw vloeren.

Telefoneer ons meteen voor vlotte vloerwerken.

Contacteer ons!
09 277 09 75