Contact

Contact

Vals plafond voor een knus interieur

Geef uw nieuwbouw of renovatieproject een persoonlijke en vooral gezellige uitstraling door te werken met valse plafonds of wanden. Wij plaatsen ze in alle soorten materiaal en met een afwerking van hoge kwaliteit. Als ervaren aannemer zijn wij uitermate gespecialiseerd in het werken met Gyproc.

Afgewerkte plafonds

Vraag gerust naar ons advies wanneer u een vals plafond in Gent wenst te laten leggen in uw woning. Wij geven u graag gericht advies zodat u de juiste keuze kan maken voor de materiaalkeuze. Wij stellen u eveneens verschillende opties voor afhankelijk van uw budget.

Wij plaatsen plafonds in alle materialen zoals hout en plastic maar onze focus ligt vooral op toepassingen in Gyproc.  Voor het aanbrengen van de platen maken wij zowel een houtskelet als een metalen constructie. In beide gevallen mag u er op rekenen dat het plafond stevig wordt bevestigd. In Gyproc heeft u ook verschillende toepassingen zoals dikke en dunnere platen of platen die uw kamer akoestisch of thermisch isoleren.  

Plaatsen van wanden

Naast het hangen van uw vals plafond plaatsen wij ook valse wanden om bepaalde kamers een nieuwe indeling te geven. Net zoals bij de plafonds werken wij met diverse materialen. Wij laten de keuze aan u over maar uw vragen zijn uiteraard altijd welkom. De materiaalkeuze kan afhangen van de sfeer die u uw interieur wenst mee te geven. Met onze Gyproc- en houten toepassingen bereikt u het gewenste effect.                                                                           

Toon ons uw plannen. Wij werken ze graag uit.

Contacteer ons!
09 277 09 75