Contact

Contact

Verfijnde pleisterwerken in al uw kamers

Muren en plafonds bezetten is een vak apart. Het vergt zonder twijfel voldoende vaardigheid en ervaring om tot het gewenste resultaat te komen. Zoek daarom niet langer naar een bezetter. Met onze pleisterwerken in Gent bekomt u de muren waar u echt trots op zal zijn.

Muren nieuwbouw

Neem meteen een goede start bij de inrichting van uw nieuwbouw door onze klantvriendelijke service in te schakelen voor de bepleistering. Met onze pleisterwerken bezetten wij uw volledige woning. Zowel de muren als de plafonds kunnen onder handen worden genomen. U kan op ons rekenen voor één kamer, wanneer u bijvoorbeeld een aanbouw laat plaatsen, of voor de gehele woonst.

Na onze werken zijn uw muren meteen klaar voor de schilder zodat u uw interieur verder gezellig kan inrichten. Als extra dienst kan u ons vragen om uw sierlijsten en ornamenten te plaatsen voor een persoonlijke toets.

Renovatieprojecten

Onze professionele bepleisteringen zullen eveneens goed van pas komen tijdens uw verbouwingswerken. Wij behandelen uw muren met bijvoorbeeld renovatiepleister, na bijvoorbeeld een injectie bij vochtproblemen, zodat ze weer helemaal nieuw zijn. U zal snel over egale muren beschikken zonder putjes of andere oneffenheden.

De muren die uw huis verdient, verkrijgt u door nu een afspraak met ons te maken.

Contacteer ons!
09 277 09 75