Contact

Contact

Uw vakman voor een betrouwbare kelderdichting

Een kelder aan uw woning kan voor een praktische bijkomende bergruimte zorgen of voor een mooi ingerichte hobbykamer. Maar dan moet u er uiteraard zeker van zijn dat er nooit water in de kelder komt te staan. Daarom contacteert u ons bedrijf voor een professionele kelderdichting in Gent.

Lekken uitsluiten

Wij maken er ons werk van om uw kelder grondig te analyseren. Voor we met de eigenlijke kelderdichting beginnen, is het noodzakelijk om actieve lekken op te sporen. Als er vaak water in de kelder staat gaan wij deze lekken dichten. We zorgen er voor dat er geen stromend water meer in de kelder kan. Reken hiervoor gerust op onze doordachte aanpak. Wij zien geen enkel hoekje van de kelder over het hoofd.

Dichten van de kelder

Nadat we er zeker van zijn dat uw kelder waterdicht is, bespreken wij met u de mogelijkheden en voorwaarden om de kelder professioneel te dichten. Wanneer u akkoord bent, gaan wij meteen aan de slag. Ook hier gaan wij grondig te werk door eerst de bestaande cementlaag of andere bekleding volledig te verwijderen. Wij maken de keldermuren en vloer proper tot op de blote baksteen. Daarna wordt er een volledig nieuwe bekuiping aangebracht als beschermlaag tegen het water. Deze dichting wordt zowel verticaal als horizontaal geplaatst.

Na onze ingrepen kan u meteen plannen maken om uw kelder praktisch in te richten.

Maak snel een afspraak met ons om het water voorgoed uit uw kelder te bannen.

Contacteer ons!
09 277 09 75