Contact

Contact

Een tweede leven voor uw gevel met onze gevelwerken

Is de glans van uw huisgevel verdwenen? Wenst u een andere uitstraling van uw woning? Dan helpt ons bedrijf u meteen verder met vakkundige gevelwerken in Gent. Wij kunnen uw gevels op verschillende manieren weer de uitstraling van weleer geven.

Verschillende geveltechnieken

Uw gevels kunnen op meerdere manier aangepakt worden.  Een gevelrenovatie kan gebeuren door middel van een reiniging. Hierbij worden de gevels bijvoorbeeld gezandstraald om het vuil te verwijderen. Een andere mogelijkheid is om het voegsel te vernieuwen. Bij deze voegwerken verwijderen wij het oude voegsel en vervangen het door nieuw. Met deze toepassingen kan u nog een keuze maken uit een andere kleur voor het voegsel. Er zijn ondertussen zoveel kleuren op de markt waarmee u uw gevel een heel ander elan kan geven.

Tot slot kunnen wij uw gevel ook bekleden. Dit kan met verschillende materialen afhankelijk van uw keuze en budget. Het voordeel is dat u uw woning meteen heel moderne of landelijke tint kan geven en dat de gevels in één moeite mee geïsoleerd worden.

Alle hoogten

Om onze gevelwerken veilig uit te voeren, werken wij samen met een stellingbouwer. Die plaatst voor aanvang van de werken stevige en comfortabele stellingen zodat de werken veilig verlopen. Een andere troef bij deze samenwerking is dat geen hoogte voor ons te veel is om uw gevels onder handen te nemen.

Vraag naar ons advies om uw gevels weer in het nieuw te zetten.

Contacteer ons!
09 277 09 75